top of page

Sarja ja anime soovitus

Updated: Nov 10, 2023


Sarja soovitus: “The Witcher (2019)”


“The Witcher” on fantaasiadraama telesari, mille lõi Lauren Schmidt Hissrich Netflixi jaoks ja mis põhineb poola kirjaniku Andrzej Sapkowski samanimelisel raamatusarjal. Sellel on 2 hooaega ja igas hooajas on 8 osa.


Lugu algab Rivia Geraltiga, Cintra kroonprintsessi Ciri ja Vengerbergi nõia Yenneferiga erinevatel ajahetkedel, uurides sündmusi, mis kujundavad tegelasi kogu esimese hooaja vältel ning alles lõpus sulanduvad need ühtseks ajateljeks.


Geraltit ja Cirit seob saatus juba enne nende sündi, kui Geralt nõudis Cirit tasu oma teenuste eest, tuginedes "The Law of Surprisele". Pärast, kui nad lõpuks kohtusid, saab Geraltist printsessi kaitsja ning ta peab teda aitama ja võitlema erinevate jälitajate vastu, et takistada tema Elder Bloodi ja võimsa maagia kasutamist pahatahtlikel eesmärkidel ning hoida Ciri ja nende maailm turvalisena.


Anime soovitus: "Castelvania"


"Castlevania” on 2017. aastal tehtud Ameerika sünge fantaasia telesari, mida stream’itakse Netflixis (soovitatav vanus 18+). Selle produtsendid on Kevin Kolde ja Fred Seibert.


Lugu algas sellega, et vampiirkrahv Vlad Dracula Tepesi naine põletatakse pärast valesüüdistust nõiduses tuleriidal. Seejärel kuulutab Vlad Dracula Tepes, et kõik Wallachia inimesed maksavad oma eluga. Ta kutsub kokku deemonite armee, mis valdab riiki ning paneb inimesed elama hirmu ja usaldamatuse all. Selle vastu võitlemiseks haarab tõrjutud koletisekütt Trevor Belmont relvad Dracula vägede vastu, Trevorit aitavad mustkunstnik Sypha Belnades ja Dracula poeg Alucard.


"Castlevania" on üks mu lemmikutest telesarjadest. Kõik need tegelased ja üleüldse terve lugu oli hästi kaasahaarav ja põnev. Kuna mulle meeldivad horror’id ja põnevikud, siis see sari on kõik, mis mulle meeldib ühes animes.


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page