top of page

"Punk ei ole surnud"

Raamat “Punk ei ole surnud” on Hugo Vaheri kirjutatud raamat, mis räägib Eestis 1980ndate esimesel poolel elanud punkaritest. Raamatu sisu keerleb ümber muusika ja armastuse ning võib kohata palju erinevaid situatsioone, mis arutlevad vabaduse ja vastutuse üle.

Loo peategelane, nimega Toomas, on gümnaasiumi viimase klassi õpilane, kes teeb punkbändi. Bändist on neil puudu laulja ja ühel päeval saab Toomas tuttavaks ühe poisiga, kes on neil nõus kohta täitma. Samal õhtul kohtab ta ka tüdrukut, kes on ra

amatu vältel peategelase silmarõõm.


Punkariks olemine pole niisama lõbu asi ning raamatu jooksul satub Toomas mitmetesse konfliktidesse nii oma vanematega kui ka inimestega tänapäeval. Toomas kipub ka koolist poppi tegema ja seegi osutub talle saatuslikuks. Ent kui noortebänd kuulsust juurde võidab, saab peategelane lõpuks aru, et koolis käimine on siiski vajalik ja hariduse omamine oluline.

Raamat iseenesest on väga huvitav ja silmaringi arendav, ning sarnaneb veidi ka Aidi Valliku raamatu seeriaga “”Kuidas elad Ann?”. Kui sind huvitavad raamatud, mis kõnetavad noorte elu ja mõtteid nõukogude Eesti ajal, on see raamat just sulle!



3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page