top of page

Ü-de iseloomustus

Ü6t võib kirjeldada rahuliku, aga aktiivsena. Ta on väga mitmekülgne ja elab natuke omas maailmas. Tal on koolis hinded korras ja on üleüldse suhteliselt probleemideta. Ta kutsub päris tihti oma parima sõbra Ü3 enda juurde teed jooma ja jutustama. Ta küpsetab vahel kaneelirulle ja peab aeg-ajalt päevikut, kui selle olemasolu meelde tuleb. Tema korter on igasuguseid tulukesi ja lampe täis ning kuskilt kostab alati muusika. Ü6t iseloomustavad „My little pony“ tegelased.


Ü5 on olemuselt natuke segane ja temas võib peidus olla nii mõningaid mentaalseid probleeme, kuid ta lõhnab hästi ja tegelikult muu polegi oluline. Talle meeldib kokata ja enda valmistatud hõrke roogasid läbi Instagrami ka teistega jagada. Mainimata ei saa jätta ta kõige südamelähedasemat toitu - pastat. Temani jõuab palju jutte ja heast gossip`ist ei saa loomulikult kunagi ära öelda. Talle meeldivad kaardimängud ja kui teda peaks kuidagi kirjeldama, siis „Family guy“ pere teeb seda perfektselt.


Ü4 on mitmekülgne ja värviline tegelane. Talle meeldib suhelda ja üritusi korraldada. Ta oli varem suur peoloom, kuid nüüd on ta suhtes ja tegeleb enda eest hoolitsemisega. Gossip`it tal jagub ning ta on lahkelt nõus seda ka jagama. Tihti võib leida ta teiste käest toitu kerjamas või strikiga võitlemas. Ta armastab šokolaadi ja riisi krõbinaid ja joob palju kohvi ning piima. Tiidule kirjandi kirjutamise ja koristamise jätaks ta parema meelega vahele ja tegeleks meeste ja laste vihkamisega. Ü4 võib kirjeldada koopaoravatena.


Ü3 on oma loomult väga tubli ja kohusetundlik, kuid teda saadab sisemine segadus ja stress. Ta kipub asju enda sees hoidma ja vahest juhtub, et need hakkavad üle ajama. Tema elu on kaootiline ja täis müsteeriumeid, kuid ta teab, et ta saab alati oma muredega toetuse saamiseks oma sõbra Ü6 juurde minna. Talle meeldib küpsetada ja on selles ka ebaloomulikult hea. Ta naudib bingoõhtuid ja head gossip`it ning ta tubades on tunda lõhnaküünla aroomi. Teda kirjeldab väga hästi „Ну погоди“.


Ü2 võib pealtnäha tunduda rahuliku ja vaiksena, kuid sisemiselt on ta päris segane ja kahtlustada võib igasuguseid mentaalseid probleeme. Talle meeldib magada ja puhkamine on tema jaoks väga olulisel kohal. Talle meeldib padjakesi suus hoida ning vahest tabavad teda ei kusagilt suvalised isud. Ta armastab apelsinimahla ja oma lemmiktoiduks peab kanapastat. Kui miski teda kirjeldada suudab, siis see on „Põrsas Peppa“ multikas.


17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page