top of page

Tarkus Andreliuse kroonitud luukered kapist väljas

Tarkus Andrelius on küll tuntud rahva seas oma ülima sarmikuse ja filosoofilise jutluse järgi, kuid Carte Blanche sukeldub tema kõrgeaususe süngesse tausta ning tormistesse vetesse, kus leidub omajagu luukeresi kapis.

Luukere nr1 — Viinaseiklused

Anonüümsete allikate andmetel oli kuningas Tarkus Andrelius oma kauges minevikus üks tavaline küla “pomps” Viljandimaalt. Kaevasime ka välja ühe kuvanope Tarkus Andreliuse joodikupõlvest.

Pildil on näha kuidas meie kõrgeausus kannab lihtrahva rõivaid ning istub lõbusas meeleolus staadionipingil. Foto autor on andnud talle tiitli “Kohalik joodik”. Selliseid grandioosseid “vägitegusid” meie kõrgeausus siis sooritaski oma kauges minevikus? Kas see on tõesti nii kõrge prioriteediga “ekspertiis”, et see peaks olema iga kuninga portfoolios?


Luukere nr2 — kuninglik mutileeritud telefonilaadija

Carte Blanche toimetusel tekkis eksklusiivne võimalus külastada tema kõrgeaususe uhket residentsi. Kui jõudsime tuuriga kuninga magamistuppa, leidis meie reporter sealt ühe vaese väärkoheldud mobiilsideseadme laadimistarviku.


Laadija meie küsimustele ei vastanud aga võib üldistada päris julgelt, et laadija, kes on kuninga alluvuses, ei saa palka enda töö eest. Elektroonikal on ka õigused — selle asemel, et laadida kuninga residentsis päevast päeva, peaks kuningas laskma seadeldisel minna haiguslehele. Kui küsisime kuninga käest, et kas see oli tema, kes adapteriga nii tegi, siis selle peale vastas ta ülbelt: “Pole Teie asi.”


Luukere nr3 — Tarkus Andrizzler

Meie kuningas Tarkus Andrelius on küll väga ustav oma rahva suhtes, ning lojaalne oma riigi vastu. Kuid naistega on teised lood. Viisime ka läbi ühe intervjuu meie kõrgeaususega:


Nimelt on teda korduvalt märgatud embamas ja suudlemas President Suurt. Intervjuust võib järeldada vaid järgmist — armuafäär on tõsi. Tarkus Andrelius petab enda naist, kuninganna Eloiset, sest nagu tavaks, väitis kuningas intervjuus, et see “pole meie asi”. Kes teab, äkki ta “petab” järgmisena meie kuningriiki?

21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page