top of page

Omamoodi mood

Updated: Apr 24, 2023

Stiiliga saame näidata enda isikupära ja ennast väljendada Ka meie Noarootsi gümnaasiumi valdustel jalutab nii mõnigi moest pakatav kaasõpilane. Kuid kuidas nad on oma huvitava stiililaeka leidnud ning milliseid iseloomulike riietusi on nad tulnud gümnaasiumi seinte vahele näitama? Selles artiklis keskendume meie uustulnukatele – leemuritele! Siit leiad mõne silmajääva kümpa stiili kohta nii mõndagi!


Keit Roosileht 10.T

Särasilmne 10.T klassi õpilane Keit on oma riided enamjaolt soetanud välismaalt ning talle on riietumise juures kõige tähtsam, et ta tunneks end rõõmsana ning mugavalt. Keiti riietumine tihti peegeldab ka tema tuju. Enda stiil kujunes tal välja iseenesest, mitme aasta jooksul, kui ta hakkas seda kasutama eneseväljendusviisina. Aksessuaaridest meeldib talle kanda sõrmuseid, kaelakeesid, käevõrusid, juukseklambreid, vöid ning muid stiilielemente, mis aitavad riietusel terviklikum välja näha. Keiti stiilile on iseloomulikud roosa, liblikad, heledad toonid, sädelus ja põlvikud. Enda stiili leidvale kaasõpilasele soovitab ta mitte häbeneda ja proovida uusi asju nii kaua, kuni leiad, mis sulle kõige rohkem meeldib.



Laura Kranich 10.K

K klassi (esimene) Laura leidis oma stiili kui hakkas kuulama korea poppi, kuid enne proovis temagi erinevate stiilide radu avastada. Laura stiili eeskujudeks on k-popi tüdrukute gruppide riietused. Enamuse riietest ostab ta Eesti riiete poodidest nagu H&M ja Cropp ning need riided, mida Eestis saadaval pole, ostab ta internetipoodidest. Tulevikus kavatseb Laura ka erinevate aksessuaaride kasutusele võtmist. Talle meeldivad kõige rohkem oma riietuse juures põlvikud. Kapis leidub tal neid palju ning ta ka kannab neid päris tihti. Oma stiili leidmisel annab ta nõu alustada rahulikult, vaadata ja proovida kuidas see stiil sulle sobib. Ka Laura on selle stiili oma jaoks alles hiljuti avastanud ning alles katsetab ja proovib sellega.





Nelet Viidemann 10.K

Riietega seoses on Neletile kõige suuremaks eeskujuks Billie Eilish ja Tyler, The Creator. Põhjenduseks lisas ta, et neil mõlemal on omapärane stiil, mida iga üks ei kannaks. Riideesemed, mis meeldivad talle kõige rohkem on pusad ja T- särgid. Need on tema jaoks kõige mugavamad riideesemed ning neid saab mitme erineva stiiliga kanda. Lemmikud aksessuaarid on Neletil sõrmused ja kaelakeed, sest neid saab kanda põhimõtteliselt iga riietusega ning see näeb kena välja. Enamus oma riietest soetab Nelet tavaliselt riidepoodidest näiteks: Newyorker, Zara, kuid talle meeldib ka käia kaltsukates, kuna sealt võib vahel leida kenasid riideesemeid, mida teistel pole. Ta julgustab, et ei ole mõtet karta seda, mida teised sinust arvata võivad, kuna päeva lõpuks on tähtis see, mis sa ise arvad. Ka Nelet ise tihti kardab, et tema riietus ei ole teiste jaoks normaalne või sobilik , kuid ta üritab nendest halbadest mõtetest eemale hoida ning jääda iseendaks.



Ketlin Sirel 10.K

10.K õpilane Ketlin leiab oma riietuse inspiratsiooni enamasti Pinterestist või erinevatelt artistidelt, keda ta jälgib. Stiili leidis ta läbi teatud muusikažanrite ning talle on peamine ainult musta või tumedate värvide kandmine. Oma riietuse juures meeldib talle peamiselt kasutada choker'eid ja kette, vahepeal ka sõrmuseid ja käevõrusid. Need elemendid annavad riietusele väga palju juurde ja outifit' id näevad nii paremad välja. Nii palju kui võimalik ostab ta oma riideid kaltsukatest, aga ta on ka otsinud riideid ja jalatseid netipoodidest nagu näiteks Killstarist ja Alternative Footwearist. Tavalisi pükse ja toppe ostab Ketlin enamasti H&Mst ja Bershkast. Oma stiili leidmiseks soovitab ta lihtsalt osta riideid, mis meeldivad ning nedne stiliseerimiseks Pinteresti ning Instagrami abi kasutada.

142 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page